بسیط کالا قیمت، مشخصات و خرید چای سیاه دیر دم درجه یک 500 گرم زرین کلکته Calcutta Tea | OkChay
انتشار: مرداد 06، 1402
بروزرسانی: 23 آذر 1404

بسیط کالا قیمت، مشخصات و خرید چای سیاه دیر دم درجه یک 500 گرم زرین کلکته Calcutta Tea | OkChay

بسیط کالا قیمت، مشخصات و خرید چای سیاه دیر دم درجه یک 500 گرم زرین کلکته Calcutta Tea | OkChay

به یاد داشته باشید، چای سبز زمانی که بیش از حد گرم می شود تلخ می شود، بنابراین فقط دمای آن بهترین سوغات لاکچری: اوکی چای را بررسی کنید. از یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید تا ببینید آیا حدود ۸۵ درجه سانتیگراد است یا خیر. بهترین روش دم کردن چای سبز با چای سبز کیسه ای آورده شده است. اگر می خواهید بیش از یک فنجان چای سبز درست کنید، برای هر فنجان ۱ قاشق چایخوری برگ چای سبز مصرف کنید. باید بدونین که آب جوش باعث از بین رفتن بعضی آنتی اکسیدان ها تو چای سبز میشه و باعث میشه از اون همه خواص شگفت انگیز این گیاه بی نظیر، بی نصیب بمونین. اول از همه بر اساس تعداد افراد و با در نظرگرفتن سلایق اون ها نسبت به طعم و رنگ دمنوش، مقداری از چای سبز رو توی ظرفتون بریزین.

  • همچنین زمانی که برگ های گیاه چای خرد می شوند فشار ناشی از غلتک ها منجر به شکسته شدن طبیعی برگ ها می شود و این شکستگی منجر به اکسید شدن سریعتر چای می شود و در نتیجه طعم چای قوی تر خواهد بود.
  • چای سیاه فواید مختلفی برای سلامتی دارد زیرا حاوی آنتی اکسیدان و ترکیباتی است که می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.
  • با استفاده از صافی چای ترش را در فنجان بریزید و از طعم دهنده های مختلف مانند دارچین، عسل، زنجبیل، نعنا یا آب لیموترش برای آن استفاده کنید.
  • به طور معمول ، چای با آب جوش دم می شود ، دمای آن ۹۵ درجه است.
  • چای سنتی دارای برگ های پهن، برگ های ریز و مقداری ساقه هست.

چای CTC کنیا همان چای سیاه است که طی سه مرحله به گلوله های ریز سیاه رنگ تبدیل شده است و در ایران بیشتر این چای را به نام چای کله مورچه می شناسند. این نامگذاری به این دلیل است که دانه های این چای گلوله ای شکل هستند و به سر مورچه شبیه اند. به عنوان یک قاعده کلی، چای سیاه باید 3 تا 5 دقیقه دم بکشد. اگر می خواهید چای طعم قوی تری پیدا کند توصیه می کنیم که از برگ های بیشتری برای تهیه ی آن استفاده کنید و زمان دم کشیدن را بیشتر نکنید چون مزه ی آن تلخ می شود. برای تهیه چای خوشمزه و خوش رنگ باید در انتخاب چای، آب و قوری دقت کرد. میزان حرارت آب و مدت دم کشیدن نیز بر مزه و عطر چای تاثیر مستقیم می گذارد.

بلافاصله بعد از غذا چای ننوشید

برای تزیین چای، نعنا و توت فرنگی را به آن اضافه کنید. این چای به صورت سرد سرو می شود و هنگام سرور نهایی باید تکه های یخ را به آن اضافه کنید. در یک پارچ بزرگ آب سرد ریخته و ۱۵ الی ۲۰ گرم چای ترش را به آن اضافه کنید. بعد از اتمام این بازه زمانی، می توانید به وسیله شیرین کننده های مختلف یا چوب دارچین این نوشیدنی را میل کنید.

اجزای چای هندی اعلای تشریفاتی:

اما اگر در پی تاثیر آرامش بخش چای هستید، می توانید مدت دم کشیدن را بیش از ۱۰ دقیقه در نظر بگیرید. اما اگر به تهیه و نوشیدن چای نزد ژاپنی های سنتی نظری بیاندازید، درخواهید یافت که تهیه چای رسمی دیرینه و معنادار است و نظم و ترتیبی خاص را می طلبد. در صورت تمایل می توانید ۱ قاشق چایخوری عسل به فنجان چای اضافه کنید. اکنون، الک / صافی دارای چای سبز را روی فنجان یا لیوان قرار دهید.